Напишіть нам

Всі теми

15 Вересня 2018

У курсі з інклюзії відкрито 6-й модуль

У курсі з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів відкрито 6-й модуль.

Зокрема, для перегляду вже доступна лекція “Діти із комплексними порушеннями розвитку”.

У ній лекторка Наталія Гладких розповідає про те, які комплексні порушення можуть мати діти і які форми подачі матеріалів можна використовувати, щоб домогти цим дітям у навчанні. Також окремі відео присвячені структурі індивідуального заняття з дитиною з комплексними порушеннями розвитку і порадам, як провести таке заняття.

Окрім того, лекторка пояснює, у чому полягає індивідуальний психолого-педагогічний супровід дітей з комплексними порушеннями, як розробляти індивідуальний навчальний план, а також  що таке тактильні книги, книги “досвіду” та комунікативний паспорт дитини та як їх застосовувати у навчанні.

Зареєструватись на курс можна за цим посиланням.

Нагадаємо, раніше в курсі відкрили лекції про запобігання булінгупро підтримку дітей із травматичним досвідомпро активізацію мозку дитини і дітей з порушеннями мовлення.

Курс “Робота вчителів початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами” створений у партнерстві ГО “Смарт освіта” із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Наталія Гладких – тифлопедагог Спеціальної загальноосвітньої школи “Надія”, кандидат педагогічних наук, організатор проекту “Разом” курсу із підготовки спеціалістів з інклюзії, методист інклюзивного табору Space Camp та ГО “Бачити серцем”.

“Нова українська школа”

Фото: автор – AllaSerebrina, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.