Напишіть нам

Всі теми

20 Серпня 2018

У курсі з інклюзії відкрито лекцію про дітей з порушеннями мовлення

В онлайн-курсі з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів відкрито лекцію про тяжкі порушення мовлення.

Лекція “Діти з тяжкими порушеннями мовлення в інклюзивному класі. Мова та мовлення. Особливості усного мовлення” є восьмою лекцією модуля “Методи роботи з дітьми”. Лекторкою є Зоряна Ленів  логопед, спеціальний психолог і кандидат педагогічних наук.

Вона пояснює, які ознаки говорять, що в дитини є порушення мовлення, чим відрізняються тяжкі порушення віж незначних, і пропонує класифікацію порушень. Також Зоряна Ленів розповідає, які освітні потреби є в дітей з порушеннями мовлення, як працюють з дітьми з різними порушеннями і що залежить від учителя.

Зареєструватись на курс можна за цим посиланням.

Нагадаємо, раніше в курсі відкрили лекції про запобігання булінгупро підтримку дітей із травматичним досвідом і про активізацію мозку дитини.

Курс “Робота вчителів початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами” створений у партнерстві ГО “Смарт освіта” із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

“Нова українська школа”

Фото: автор – gstockstudio, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.