Напишіть нам

Всі теми

13 Серпня 2018

Як активізувати мозок дитини під час навчання: у курсі з інклюзії відкрито нову лекцію

В онлайн-курсі “Робота вчителів початкових класів з дітьми з особливими освітніми потребами” відкрито лекцію про те, як за допомогою ігор і вправ активізувати мозок дитини.

Лекція “Активізація роботи мозку дитини під час навчання за допомогою вправ та ігор“ є частиною четвертого модуля “Методи роботи з дітьми”. У ній лекторка Катерина Гольцберг розповідає про особливості роботи дитячого мозку, що впливають на уважність, зосередженість, втомлюваність дитини і ефективність навчального процесу загалом.

Щоб допомогти дитині впоратись зі стресом під час навчання, активізувати мозок і посилити уважність, Катерина пропонує фізичні вправи та ігри – їх може застосувати будь-який учитель. Під час уроку вони допоможуть включити мозок дітей та налагодити зв’язки між лівою та правою півкулями мозку.

Окрім того, ігри можуть стати інструментом об’єднання класу, адже важливо, щоб у них були залучені всі діти.

Зареєструватись на курс можна за цим посиланням.

Нагадаємо, раніше в курсі відкрили лекцію про запобігання булінгу та про підтримку дітей із травматичним досвідом.

Курс “Робота вчителів початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами” створений у партнерстві ГО “Смарт освіта” із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Фото: автор – mesike, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.