Напишіть нам

Всі теми

9 Липня 2018

У курсі з інклюзивної освіти відкрили лекцію про запобігання булінгу

В онлайн-курсі “Робота вчителя початкових класів із дітьми із особливими освітніми потребами” відкрито лекцію про запобігання булінгу.

Лекторка курсу – Катерина Гольцберг, дитячийі сімейний психолог, аналітичний психолог, учасниця Професійної Асоціації дитячих аналітичних психологів.

Лекція є частиною модулю “Методи роботи з дітьми” і складається з п’яти блоків. У ній лекторка розповідає про те, як учитель може запобігти появі булінгу в класі, що робити, якщо його прояви вже є, а також як учителю випадково не спричинити цькування серед учнів і створити доброзичливу атмосферу в учнівському колективі.

Нагадаємо, в онлайн-курсі з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів уже відкрито чотири модулі.

Курс “Робота вчителя початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами” створений у партнерстві ГО “Смарт освіта” із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Фото: автор – olesiabilkei, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.