Напишіть нам

Всі теми

20 Лютого 2018

Школи запрошують до пілотування онлайн-курсу з інклюзивної освіти

ГО “Смарт освіта” запрошує заклади загальної середньої освіти взяти участь у пілотуванні онлайн-курсу з інклюзивного навчання для початкової школи.

Онлайн-курс буде створено у співпраці з Міністерством освіти і науки України та за фінансової підтримки Програми “Долучайся!” (PACT), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Передбачається, що вчителі та представники шкільних адміністрацій зможуть подивитися лекції, покликані дати їм глибше розуміння роботи в інклюзивному класі й відповісти на напоширеніші запитання щодо цього. Після перегляду відеоматеріалу очікується, що школи нададуть зворотний зв’язок: наскільки ці лекції були зрозумілими, корисними, чи потрібно щось змінити або додати.

Участь у пілотуванні – це можливість для шкіл стати першими глядачами курсу, який потім поширюватиметься серед усіх учителів України, а також поставити свої запитання найкращим фахівцям з інклюзивної освіти.

Для того, щоб школа взяла участь у пілотуванні онлайн-курсу, представник адміністрації чи вчитель має заповнити цю гугл-форму. Кінцевий термін подачі заявок – 25 квітня.

Нагадаємо, у межах створення онлайн-курсу з інклюзивної освіти вчителям, представникам адміністрацій шкіл і батькам пропонують пройти онлайн-опитування з приводу того, якої інформації їм не вистачає для роботи.

Фото: автор – Lisitsa_, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.