Напишіть нам

Всі теми

25 Січня 2018

Батьків запрошують пройти опитування щодо онлайн-курсу з інклюзивної освіти

ГО “Смарт Освіта” у межах створення онлайн-курсу з інклюзивного навчання оголошує опитування серед батьків щодо того, якої інформації їм не вистачає.

Онлайн-курс буде створено у співпраці з Міністерством освіти і науки України та за фінансової підтримки Програми “Долучайся!” (PACT), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Насамперед, курс міститиме лекції для вчителів – з вікової психології, інформацію про психологічно-педагогічні скрінінги та тестування, взаємодію із інклюзивно-ресурсними центрами, побудову інклюзивного середовища, написання індивідуальної програми розвитку, роботу із батьками, нормативно-правову базу щодо інклюзії тощо.

Проте один з блоків курсу буде призначеней для батьків. Якщо ви – мати або батько дитини, яка навчається (або буде навчатися) в інклюзивному класі, заповніть цю гугл-форму. Розкажіть розробникам онлайн-курсу, якої інформації потребуєте щодо взаємодії між дітьми, навчання, співпраці із вчителями та школами в цілому. Це допоможе додати до курсу найпотрібніші знання.

Заповнити форму можна також за цим посиланням.

Нагадуємо, що подібне опитування створено й для вчителів і представників адміністрацій шкіл. Також розробники курсу шукають фахівців з ікнлюзивного навчання.

“Нова українська школа”

Фото: автор – ArturVerkhovetskiy, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.