Напишіть нам

Всі теми

24 Січня 2018

Серед адміністрацій шкіл проводять опитування щодо онлайн-курсу з інклюзивного навчання

ГО “Смарт Освіта” у межах створення онлайн-курсу з інклюзивного навчання оголошує опитування серед адміністрацій шкіл щодо того, якої інформації їм не вистачає для комфортної роботи.

Онлайн-курс буде створено у співпраці з Міністерством освіти і науки України та за фінансової підтримки Програми “Долучайся!” (PACT), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Насамперед, курс міститиме лекції для вчителів – з вікової психології, інформацію про психологічно-педагогічні скрінінги та тестування, взаємодію із інклюзивно-ресурсними центрами, побудову інклюзивного середовища, написання індивідуальної програми розвитку, роботу із батьками, нормативно-правову базу щодо інклюзії тощо.

Проте також у курсі буде чимало інформації для адміністрацій шкіл. Якщо ви – директор, заступник директора або завуч школи, заповніть цю гугл-форму. Розкажіть розробникам онлайн-курсу, якої інформації потребуєте щодо запровадження інклюзивного навчання в школі, взаємодії з вчителями, іншими фахівцями, а також батьками.

Також форму можна заповнити за цим посиланням.

Нагадуємо, що подібне опитування створено й для вчителів. Також розробники курсу шукають фахівців з ікнлюзивного навчання.

Фото: pexels


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.