Напишіть нам

Всі теми

19 Січня 2018

Розкажіть розробникам нового онлайн-курсу, яких знань потребуєте для забезпечення інклюзивності навчання

ГО “Смарт Освіта” разом з Міністерством освіти і науки та за фінансової підтримки PACT Engage створює онлайн-курс щодо роботи інклюзивних класів у початковій школі.

Онлайн-курс міститиме лекції з вікової психології, інформацію про психологічно-педагогічні скрінінги та тестування, взаємодію із інклюзивно-ресурсними центрами, побудову інклюзивного середовища, написання індивідуальної програми розвитку, роботу із батьками, нормативно-правову базу щодо інклюзії тощо.

Якщо ви вчитель або психолог, будь ласка, заповніть цю гугл-форму. Розкажіть розробникам, яких знань потребуєте щодо створення інклюзивного середовища та навчання в ньому, співпраці із батьками та фахівцями інших профілів. Це допоможе додати до курсу найпотрібніші знання.

Також форму можна заповнити за цим посиланням.

Нагадуємо, що подібне опитування створено й для адміністрацій шкіл. Також розробники курсу шукають фахівців з ікнлюзивного навчання.

Фото: автор – DenysKuvaiev, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.