Напишіть нам

Всі теми

2 Лютого 2018

МОН винесло на обговорення проект постанови про інклюзивні групи у садочках

Міністерство освіти і науки винесло на громадське обговорення проект постанови про порядок діяльності інклюзивних груп у садочках.

Про це МОН повідомило на своєму сайті.

Цей порядок визначає вимоги до організації діяльності інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти незалежно від підпорядкування та форми власності з метою забезпечення реалізації права дитини дошкільного віку у тому числі з особливими освітніми потребами та з інвалідністю, на освіту, задоволення її освітніх та соціальних потреб, соціальну адаптацію та підготовку до наступного етапу навчання“, – зазначено в документі.

Завантажити документ можна за цим посиланням.

Пропозиції та зауваження до проекту просять надсилати до 23 лютого на електронну адресу v_novosad@mon.gov.ua.

Нагадаємо, МОН винесло на громадські обговорення типовий перелік корекційних засобів для дітей з особливим освітніми потребами.

Також триває набір фахівців для створення онлайн-курсу з інклюзивної освіти.

Вчителямпредставникам адміністарцій шкіл і батькам пропонують пройти онлайн-опитування з приводу того, якої інформації їм не вистачає для роботи.

Фото: pexels.com


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.