Напишіть нам

Всі теми

30 Січня 2018

Батьків запрошують до пілотування онлайн-курсу з інклюзивного навчання

ГО “Смарт освіта” запрошує батьків дітей з особливими освітніми потребами до участі в розробці та модифікації онлайн-курсу з інклюзивного навчання.

Онлайн-курс буде створено у співпраці з Міністерством освіти і науки України та за фінансової підтримки Програми “Долучайся!” (PACT), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Передбачається, що батьки пілотуватимуть лекції, підготовлені для висвітлення актуальних питань для тих, хто виховує дітей з особливими освітніми потребами, а також зможуть поставити свої запитання найкращим фахівцям з інклюзивної освіти.

Для того, щоб стати учасником групи пілотування, заповніть, будь ласка, цю гугл-форму до 28 лютого включно.


Заповнити форму можна також за цим посиланням.

Нагадуємо, що триває набір фахівців для створення онлайн-курсу з інклюзивної освіти. Окрім того, вчителямпредставникам адміністрацій шкіл і батькам пропонують пройти онлайн-опитування з приводу того, якої інформації їм не вистачає для роботи.

“Нова українська школа”

Фото: автор DenysKuvaiev, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.