Напишіть нам

Всі теми

До уваги вчителів! Модуль з інтегрованого курсу “Українська мова” для 3-го пілотного класу (28 тиждень)

З’явився модуль (орієнтовне календарно-тематичне планування) з інтегрованого курсу “Українська мова” на двадцять сьомий тиждень для 3-го пілотного класу.

У ньому окреслено змістові лінії, запропоновано зміст і також є додатки з активностями.

“Ми спробували максимально пристосувати завдання цього тижня для дистанційного навчання. У модулі ви знайдете не лише самі завдання, а й коментарі щодо пропонованих видів роботи в дистанційному форматі. Також на google-диску за посиланням ви знайдете розроблені Ольгою Романюк інструкції щодо створення google-форми та тестів у форматі Online Test Pad.

Сподіваємось, що наші та ваші зусилля не будуть марними, і діти отримають задоволення від навчання в такий складний час”, – зазначили розробники матеріалів.

Авторками цього календарно-тематичного планування є Ірина Старагіна, Аліна Ткаченко, Людмила Гуменюк, Оксана Волошенюк та Ольга Романюк.

МОВ_3_клас_тиждень_28

Завантажити документ

Читайте також “Дистанційне навчання під час карантину: що робити школам, батькам і МОН” та “Школа на карантині та дистанційне навчання: що роблять Італія, Польща і Китай”

Дивіться також модулі на третійчетвертийп’ятийшостийсьомийвосьмий, дев’ятий, десятий, одинадцятий, дванадцятий, тринадцятий, чотирнадцятий, п’ятнадцятий, сімнадцятий, вісімнадцятий, дев’ятнадцятий, двадцятий, двадцять перший, двадцять другий, двадцять третій, двадцять четвертий, двадцять п’ятий, двадцять шостий та двадцять сьомий тижні.

“Нова українська школа”

Титульне фото: автор – alebloshka, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber

Матеріали за темою

Обговорення