Напишіть нам

Всі теми

До уваги вчителів! Календарно-тематичне планування на вересень з української мови для 4-го пілотного класу (+ модуль на 2 тиждень)

З’явилося календарно-тематичне планування на вересень з інтегрованого курсу “Українська мова” для 4-го пілотного класу, а також модуль на другий тиждень.

Автори: Ірина Старагіна, Аліна Ткаченко, Людмила Гуменюк, Оксана Волошенюк, Ольга Романюк та Андрій Панченков.

“Ураховуючи, що матеріали для учнів, які були представлені раніше в додатках до тижневих модулів, тепер будуть представлені в робочому щомісячному зошиті, методичну частину тижневих модулів, а саме проблемні питання на кожний тиждень, тексти/медіатексти і змістове наповнення змістових ліній, пропонуємо вам тепер на місяць. Ми плануємо календарно-тематичне планування надавати вам щомісячно.

Також звертаємо вашу увагу на подані в таблиці з календарно-тематичним плануванням очікувані результати Типової освітньої програми, з якими розгортається робота протягом певного місяця. Запропоновані в робочому зошиті завдання співвідносні з цими очікуваними результатами. Саме ці очікувані результати мають бути предметом формувального і підсумкового оцінювання на певному етапі навчання”, пояснила Ірина Старагіна.

Календарно-тематичне планування на вересень

КТП_МОВ_4 кл_вересень

Завантажити документ

Модуль на другий тиждень

МОВ_4_клас_тиждень_2

Завантажити документ

Інші матеріали для пілотних класів:

“Нова українська школа”

Титульне фото: автор – AllaSerebrina, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber, а також Telegram для учнів

Матеріали за темою

Обговорення