Напишіть нам

Всі теми

10 Лютого 2018

Світовий банк консультуватиме МОН щодо проведення держзакупівель

Світовий банк надасть експертну допомогу Міністерству освіти і науки в проведенні держзакупівель.

Про це домовилась міністр освіти і науки Лілія Гриневич на зустрічі з представниками Банку у Вашингтоні, повідомила міністр у своєму Facebook.

Представники Банку погодились надати експертну оцінку щодо закупівель. Найближчим часом в Україну має приїхати команда для продовження потрібних нам консультацій. Вони також готові говорити та підтримувати наші плани із запровадження цифрової освіти, допомогти з визначенням пріоритетів, над якими потрібно працювати для того, аби наші плани щодо впровадження електронної платформи були успішні“, – зазначила вона.

Керівниця МОН також написала, що в міністерства немає досвіду запуску подібних платформ.

Аби розробити та впровадити здорову політику щодо програмного забезпечення, ресурсів цифрового навчання, широкосмугового доступу до інтернету, центрів обробки даних; під усе це організувати прозорі та ефективні закупівлі, ще й встигнути зробити все вчасно – нам потрібна допомога“, – наголосила Гриневич.

Нагадаємо, у бюджеті на 2018 рік закладено 54 мільйони гривень на закупівлю “заліза” для роботи національної освітньої платформи та на її підтримку.

Також у МОН розповіли, як розроблятимуть нову базу електронних підручників.

Фото: pexels.com


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення