Напишіть нам

Всі теми

15 Березня 2018

Громадські організації запрошують до визначення результатів ЗНО

Український центр оцінювання якості освіти запрошує громадські організації до участі в експертній комісії, яка цього року визначатиме пороги балів “склав/не склав” для зовнішнього незалежного оцінювання.

Склад комісії визначається положенням Міністерства освіти і науки №299 за 16 березня 2015 року, повідомляють на сайті УЦОЯО.

Поріг “склав/не склав” – це мінімальна кількість тестових балів, які потрібно набрати на тестуванні, щоб згодом брати участь у конкурсі на зарахування до закладу вищої освіти.

Окрім представників громадських організацій, до складу комісії можуть входити представники Міністерства освіти і наук, Національної академії педагогічних наук, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, закладів загальної середньої та вищої освіти.

За цим посиланням можна подивитися вимоги до членів комісії.

Склад комісії затвердять до 21 травня.

Нагадаємо, з 6 лютого до 19 березня триватиме реєстрація на ЗНО.

УЦОЯО оприлюднив характеристики тестів зовнішнього незалежного оцінювання, які у 2018 році надрукують шрифтом Брайля. Для того, щоб скласти ЗНО з допомогою спеціальних можливостей, потрібно під час реєстрації на тестування подати медичний висновок.

Також Центр оприлюднив зразки завдань ЗНО з іноземної мови.

Проект “Be Smart” запустив безкоштовні онлайн-курси для підготовки до ЗНО.

Фото: автор  zestmarina, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення