Напишіть нам

Всі теми

14 Грудня 2018

Фінський проект оголосив конкурс на проведення дослідження громадської думки

Проект Фінська підтримка реформи української школи оголосив конкурс на проведення дослідження громадської думки, аналізу медіа та проведення публічних дискусій щодо просування української мови серед національних меншин на Західній Україні.

Передбачені цим завданням заходи мають сприяти зміцненню державного статусу української мови серед національних меншин на Західній Україні. Його основна мета – підготувати та провести дослідження громадської думки, аналіз ЗМІ, а також поширити та висвітлити результати дослідження шляхом організації громадських обговорень, обговорень стратегічних питань, забезпечення комунікаційного супроводу”, - пояснюють у проекті.

Для цього планують відібрати місцеву команду консультантів з належним досвідом і репутацією. На виконання завдань переможцю конкурсу нададуть не більше 1,5 місяця.

Детальніше про умови конкурсу та завдання читайте у документі за цим посиланням.

Фінська підтримка реформи української школи – це програма розвитку, що фінансується Фінляндією. За фінансової підтримки Європейського Союзу до проекту додали компонент, пов’язаний з підтримкою викладання української мови як державної в регіонах мовних меншин. Проект реалізується компанією FCG International.

Нагадаємо, Фінський проект також відкрив три вакансії: експерта з підвищення кваліфікації вчителів, спеціаліста та асистента програми.


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення