Напишіть нам

Всі теми

Вчителям пілотних шкіл. Перша частина посібника з інтегрованого курсу (ОНОВЛЕНО)

Для вчителів експериментальних класів з’явились нові навчальні матеріали.

“Нова Українська Школа” вже публіквала Модельну навчальну програму для 1–2, для 3–4 тижнів та для 5-го тижня навчання, а також матеріали з “Математики”, “Навчання грамоти” та інтегрованого курсу “Я досліджую світ” для пілотування нового Стандарту початкової загальної освіти за другим підходом.

Тепер Видавництво “Генеза” передало “Новій Українській Школі” першу частину навчального посібника-зошита з інтегрованого курсу “Я пізнаю світ” для 1 класу (те саме, що й “Я досліджую світ” – ред.).

Авторками посібника є Тетяна Гільберг разом зі Світланою Бойко та Ніною Павич. За потреби, вчителі пілотних класів можуть користуватись цими матеріалами, адже НУШ декларує академічну свободу педагога.

 

Скачати файл можна за цим посиланням.

Ці навчальні матеріали відповідають затвердженій модельній навчальній програмі та навчальним планам для 1 класу. Посібнику надано гриф “Схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах комісією з педагогіки та методики початкового навчання Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України”.

У виданні інтегруються такі освітні галузі: природнича, громадянска та історична, технологічна, соціальна і здоров’язбережна, мистецька, мовно-літературна та математична.

Посібник складається з восьми частин, кожна з яких містить завдання для використання кожного окремого місяця.

Це перша частина, розрахована на вересень. Завдання на жовтень видавництво обіцяє підготувати найближчим часом.

“Нова українська школа”

Титульне фото: автор – aletia, Depositphotos

Матеріали за темою

Обговорення