Напишіть нам

Всі теми

До уваги вчителів! Модуль з інтегрованого курсу “Українська мова” для 3-го пілотного класу (29 тиждень)

З’явився модуль (орієнтовне календарно-тематичне планування) з інтегрованого курсу “Українська мова” на двадцять восьмий тиждень для 3-го пілотного класу.

У ньому окреслено змістові лінії, запропоновано зміст і також є додатки з активностями.

У цьому модулі ми спрямували усі завдання на дистанційний формат навчання. Розуміємо, що і у вас, і у ваших учнів можуть виникати труднощі з використанням онлайнових інструментів. Не сумуйте, якщо щось не вдається. Як стверджують представники позитивної психології, немає невдачі, а є отримання досвіду.

Нагадуємо, що завдання з використанням гугл-форми, яке пропонується в модулі, ви можете модифікувати для себе, щоб зворотний зв’язок від учнів був спрямований до вас, а не до нас”, – зазначили розробники матеріалів.

Авторками цього календарно-тематичного планування є Ірина Старагіна, Аліна Ткаченко, Людмила Гуменюк, Оксана Волошенюк та Ольга Романюк.

МОВ_3_клас_тиждень_29

Завантажити документ

Читайте також “Дистанційне навчання під час карантину: що робити школам, батькам і МОН” та “Школа на карантині та дистанційне навчання: що роблять Італія, Польща і Китай”

Дивіться також модулі на третійчетвертийп’ятийшостийсьомийвосьмий, дев’ятий, десятий, одинадцятий, дванадцятий, тринадцятий, чотирнадцятий, п’ятнадцятий, сімнадцятий, вісімнадцятий, дев’ятнадцятий, двадцятий, двадцять перший, двадцять другий, двадцять третій, двадцять четвертий, двадцять п’ятий, двадцять шостий, двадцять сьомий та двадцять восьмий тижні.

“Нова українська школа”

Титульне фото: автор – okanakgul, Pixabay

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber

Матеріали за темою

Обговорення