Напишіть нам

Всі теми

Чотири відео, чому інклюзія – важлива

Про важливість інклюзивного навчання можна багатато говорити. Та чи не краще побачити? ГО “Смарт освіта” підготувала чотири відео про інклюзію. Це історії реальних дітей, які навчаються в загальноосвітніх школах та відвідують інклюзивно-ресурсні центри.

Відео створені для форуму “Навчання без перешкод: як зробити школи інклюзивними”, організованому ГО “Смарт освіта” за пітримки Міністерства освіти і науки та МФ “Відродження”.

Я ВАШ УЧЕНЬ. ЗВЕРНЕННЯ ДІТЕЙ ДО ВЧИТЕЛІВ

УСПІХ ДЛЯ ВСІХ. ІСТОРІЯ ІНКЛЮЗИВНОЇ ШКОЛИ №3 У БРОВАРАХ

Дивіться також “Ми не граємось в інклюзію”. Як працює школа у Броварах” та “Як школа в Броварах робить інклюзію. Фоторепортаж”

ПРОСТІР РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ. ЯК СТВОРЮЮТЬ ІНКЛЮЗІЮ В БАЛАБИНСЬКІЙ ШКОЛІ

Читайте також “Вони гідні, вони можуть. Їм треба просто допомогти”. Як навчають в інклюзивній школі Балабино” та “Знайти, захопити, розвинути – корекційні заняття та позашкільне життя в інклюзивній школі Балабино”

ДОПОМОГА КОЖНОМУ. ІСТОРІЯ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО ІРЦ

Читайте також “Один з перших у країні ІРЦ: як мелітопольські педагоги та батьки працюють командою”

“Нова українська школа”

Титульне фото: Ірина Арзамасцева

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber

Матеріали за темою

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.