Напишіть нам

Всі теми

22 Лютого 2018

Хобзей: Учням потрібно розповідати про проблему торгівлі людьми та протидію булінгу

Заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей вважає, що учням та студентам потрібно розповідати про проблему тогрівлі людьми, а також про питання безпеки життя, рівності та протидії булінгу.

Про це він сказав на Всеукраїнському семінарі з питань попередження торгівлі людьми, повідомляють на сайті МОН.

За період незалежності понад 230 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми, за цим показником ми плсідаємо одне з перших місць в Європі. Тому для нас важливо комплексно і широко інформувати учнів та студентів про цю проблему, а також про інші питання безпеки життя, рівності, протидії булінгу.

Піклування про себе та своє здоров’я  невід’ємна частина компетентностей, які закладаються в освітні стандарти. Так само це мають розуміти викладачі в інститутах післядипломної освіти, адже вони працюють з вчителями на місцях”, – вважає Хобзей.

Нагадаємо, у Дніпрі через скандал з цькуванням учня 5 класу звільнили директора 52-ї школи.

За даними дослідження, проведеного ЮНІСЕФ у лютому 2017 року, 67% українських школярів віком від 11 до 17 років стикалися з цькуванням протягом останніх трьох місяців.

Дослідження PISA 2015 показало, що учні, які погано вчаться, частіше потерпають від булінгу, та водночас булінг впливає на рівень навчання.

Читайте також матеріал “Нової української школи” “Як булінг впливає на всіх дітей у класі”.

Фото: pexels.com


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення