Напишіть нам

Всі теми

18 Вересня 2017

Заклади освіти перевірятимуть на дотримання правил пожежної безпеки

Київські заклади освіти та дитячі установи перевірятимуть на дотримання правил пожежної безпеки і забезпеченість необхідними засобами пожежогасіння.

Про це заявив столичний мер Віталій Кличко на щорічному Українському муніципальному форумі, який сьогодні проходить в Одесі.

Кличко закликав мерів інших міст започаткувати подібні перевірки по всій Україні.

З понеділка така перевірка в Києві розпочнеться і повинна бути проведена у стислі терміни. Те, що трапилося в Одесі, – це страшна трагедія, якої можна було запобігти”, – наголосив мер столиці.

“У пожежі в оздоровчому таборі загинуло троє дітей. У місті оголошено жалобу. Всі одесити і всі українці обурені і вимагають відповіді: як таке могло статися? Та вимагають об’єктивного розслідування і притягнення до відповідальності всіх винних у загибелі дітей”, – наголосив Віталій Кличко.

Голова АМУ також попросив учасників Форуму вшанувати пам’ять загиблих дітей хвилиною мовчання.

На Форумі також присутній віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко, який о 15:00  голов­уватиме на засіданні оперативного штабу ДСНС щодо пожежі в муніципальному дитячому таборі “Вікторія”. Штаб проводиться за результатами засідання двох місцевих штабів (які вже відбулись) та за результатами здійснення експертизи щодо пожежі.


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення