Напишіть нам

Всі теми

27 Травня 2020

Як розповісти учням, звідки брати інформацію – дивіться посібник з медіаграмотності

Академія української преси та ГО “Інтерньюз-Україна” підготували навчальний посібник “Освітні практики із запобігання інфодемії, або Як не ізолюватися від правди”.

Про це повідомив портал “Медіаосвіта і медіаграмотність”.

Українські медіаексперти та медіаосвітяни підготували моделі занять із біології, громадянської освіти та історії, медіаграмотності та української мови, щоб вчителі змогли використати їх на своїх уроках. Матеріали мають допомогти школярам підвищити рівень медіаграмотності і споживати інформацію з медіа усвідомлено та через призму наукового знання.

Вчителі та викладачі також можуть провести заняття за матеріалами посібника та отримати сертифікат від МОН та АУП з ГО “Інтерньюз-Україна”.

Щоб отримати сертифікат, потрібно заповнити цю форму зворотного зв’язку. Форма лише для тих педагогів, які вже провели заняття та хочуть поділитися враженнями та досвідом.

Посібник підготовлений за підтримки Internews Network та у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.

Ознайомитись з посібником можна у документі нижче:

ПОСІБНИК_Освітні практики із запобігання інфодемії(2)

Завантажити посібник

Нагадаємо, дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз спільно з ЮНІСЕФ, ГО “Смарт освіта” та МОН підготували порадник для вихователів, як повернути дітей до садків після карантину.

Ілюстрація взята з титульної сторінки посібника

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення