Напишіть нам

Всі теми

28 Лютого 2018

Випускників шкіл запрошують на річне навчання, щоб визначитись з професією

Українська академія лідерства запрошує на річне навчанння випускників шкіл та коледжів від 16 до 18 років.

Про це “Новій українській школі” повідомили в УАЛ.

За даними HeadHunter, 68% українців не працюють за фахом, а кожен третій змінює професію одразу після закінчення вишу. Виходить, що вчитися йдуть переважно за дипломом під тиском батьків чи суспільства. Ми в академії даємо можливість талановитим хлопцям та дівчатам спробувати себе у різних ролях, розкрити приховані вміння та здобути навички, які допоможуть їм зробити правильний вибір у майбутньому“, – зазначив керівник УАЛ Роман Тичківський.

В академії вчать понад 30 дисциплін, серед яких – управління проектами, історія, фінансовий та комунікаційний менеджмент, етикет. Тут також читають філософські трактати, художню літературу та вивчають англійську мову, займаються спортом, мистецтвом та подорожують країною. Один день на тиждень студенти присвячують волонтерській роботі.

Щоб стати студентом Академії, потрібно пройти три етапи відбору, на яких перевірятимуть мотивацію, лідерські навички, рівень англійської, фізичну підготовку та вміння працювати у команді. Таким чином оберуть 200 випускників, які отримають персональні гранти на навчання, проживання та страхування здоров’я.

Дізнатия більше можна на сайті академії.

Фото: УАЛ


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення