Напишіть нам

Всі теми

15 Липня 2020

Вимірювання температури та маски для батьків – МОЗ анонсувало правила для шкіл

У Міністерстві охорони здоров’я розповіли про деякі правила роботи шкіл у новому навчальному році.

Про це повідомили на fb-сторінці міністерства.

“Правила відвідування шкіл у новому навчальному році МОЗ разом з Міносвіти та науки планують розробити та подати на розгляд уряду наступного тижня. Наразі правила ще на стадії обговорення, вивчається, зокрема, успішний досвід інших країн у цьому питання.

Попередньо планується запровадити обов’язкове проведення температурного скринінгу працівників та дітей; наявність масок у батьків, які приводять дітей до школи; наявність у навчальному закладі антисептиків і використання їх дітьми під наглядом викладачів, зазначили у МОЗ.

Раніше Степанов заявляв, що рекомендації щодо початку навчального року будуть готові не пізніше 20 липня. Він також розповів, що температуру в школах зможуть міряти не лише медпрацівники.

Нагадаємо, т.в.о міністра освіти і науки Сергій Шкарлет розповів, що у МОН готують три варіанти початку нового навчального року: дистанційне навчання, змішана форма або кілька змін.

Також головний санітарний лікар Віктор Ляшко зазначив, що з 1 вересня діти можуть вивчати одні предмети дистанційно, а інші – очно.

Фото: автор – Elnur_, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення