Напишіть нам

Всі теми

28 Вересня 2017

ВУМ online запустив курс з креативного мислення

Освітня ініціатива Відкритий Університет Майдану (ВУМ online) запустив онлайн-курс з креативного мислення.

“Креативне мислення часто ще називають, тобто мислення поза шаблонами. Подолання стереотипів і вихід за межі  – лише один з аспектів креативності, інші не менш важливі – вміння експериментувати й змішувати, формувати нові паттерни, оперувати складністю. Разом з тим, варто не плутати креативність із самовираженням і мистецькою творчістю”, – зазначено на сторінці курсу.

Основне завдання цього курсу – допомогти людям розвивати та підтримувати креативність через розуміння принципів та регулярні тренувальні вправи.

Розробники курсу зазначають, що цей курс буде корисним для людей, які хочуть навчатися протягом життя та успішно застосовувати свої знання у різних сферах, включаючи бізнес, громадську діяльність, науку, освіту, управління та військову справу.

Лекторами курсу є експерт напряму “Освіта” Українського Інституту майбутнього, співзасновник ГО “Агенція культурних стратегій” та освітньої платформи Next Generation Business School Микола Скиба та арт-директор, дизайнер, викладач у транссистемному підході (TSD-TSA) Володимир Лісін.

Зареєструватись на курс можна на сторінці ВУМ online.

Фото: автор – Brooke Cagle, Unslash


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення