Напишіть нам

Всі теми

7 Серпня 2017

Вчителька з Кропивницького перемогла в конкурсі Кембриджського університету

Вчителька англійської мови з Кропивницької школи №25 Олеся Гудименко перемогла в міжнародному конкурсі Кембриджського університету. Вона була єдиною учасницею з України. Про це повідомила Кіровоградська правда.

Всього у конкурсі взяли участь 120 представників з різних країн, а нагородою для переможця стало двотижневе навчання на курсах у Кембриджі.

За словами Олесі Гудименко, вона ніколи не брала участі в конкурсах та вирішила спробувати, оскільки дуже хотіла поїхати на двотижневе навчання.

Для конкурсу вчителька підготувала творчу роботу. Вона зпропонувала своїм учням проїхатись в уявному автобусі, що прямує в майбутнє. Вона була “за кермом”, а кожен “пасажир” замість “контролю квитка” та “оголошення своєї зупинки” мав невеличким малюнком показати, що для нього означає англійська.

Проект Олесі Гудименко

Проект Олесі Гудименко, фото cambridge.ua

Олеся Гудименко каже, що окрім навчання, до її програмі входило відвідування британських шкіл.

Там такі ж діти, як і наші. Але в школах є свої правила, дисципліна, і їх ніхто не порушує, – адже всі розуміють: навчання коштує немалих грошей, тож мусять вчитися. Взагалі тамтешніх школярів до навчання дуже сильно мотивує громадська думка про те, що розумним бути модно“, – зазначила вчителька.


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення