Напишіть нам

Всі теми

20 Листопада 2019

Вчителів запрошують на ресурсну зустріч про запобігання емоційному вигоранню

ГО “Смарт освіта” запрошує вчителів на ресурсну зустріч із психотерапевткою, кандидаткою медичних наук Жанною Пархоменко.

Зареєструватись можна за цим посиланням.

Тема зустрічі – “Відновлення після психологічного стресу, профілактика емоційного вигорання”.

Жанна Пархоменко говоритиме про причини та прояви психологічного стресу, а також відпрацює з учителями прийоми профілактики та відновлення психоемоційного стану для збереження здоров’я та професіоналізму.

Подія відбудеться 25 листопада о 16:00 у Києві. Точну адресу повідомлять учасникам, які отримають підтвердження реєстрації.

Вхід безкоштовний тільки за умови підтвердження реєстрації. Учасниками зустрічі можуть бути лише вчителі державних (комунальних) шкіл будь-яких класів.

Жанна Пархоменко – психотерапевтка, кандидатка медичних наук, викладачка кафедри фізичної та реабілітаційної медицини і спортивної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика. Більше про неї читайте тут.

Нагадаємо, сімейний та дитячий психолог Світлана Ройз та ГО “Смарт освіта” розширюють формат зустрічей з освітянами.

Зокрема, до проєкту долучились 6 колег Ройз, на зустрічах з якими вчителі зможуть отримати знання та підтримку в кінезіології, арт-терапії, тілесній терапії. Уже відбулась перша така зустріч із нейропсихологом і кінезіологом Інною Засобою.

Також триває набір директорів шкіл на ресурсну зустріч зі Світланою Ройз.

“Нова українська школа”

Фото: parkhomenko.org

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення