Напишіть нам

Всі теми

20 Березня 2020

Вчителів запрошують апробувати антикорупційні інструменти на уроках

ГО “ЕдКемп Україна” у партнерстві з проєктом USAID “Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія” запрошує вчителів на апробацію антикорупційного квесту та блоку уроків.

Зареєструватись на апробацію можна за цим посиланням.

Інструменти дозволять учителям проводити антикорупційні уроки в ігровій, дискусійній та дослідницькій формах.

Після реєстрації вас запросять на вебінар, який відбудеться 6 травня. На ньому дадуть докладні пояснення, як проводити апробацію. Також під час тестування педагоги зможуть отримувати консультації координаторок апробації.

“Із завершенням апробації співпраця не припиниться: крім того, що за її результатми набір апробованих інструментів буде вдосконалено, ви також у подальшому зможете, за бажання, долучитися до розробки нових інструментів”, – зазначають організатори.

Через пандемію COVID-19 та запроваджений в Україні карантин вчителям рекомендують апробовувати антикорупційного квест та блок уроків онлайн.

Апробація триватиме до 20 червня (за потреби, через продиепідеміологічні заходи термін може бути подовжено).

Читайте також “Боротись із корупцією зі школи. Як провести антикорупційний урок”

Фото: EdCamp Ukraine

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації “ЕдКемп Україна” і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення