Напишіть нам

Всі теми

24 Квітня 2018

В онлайн-курсі для вчителів НУШ відкрився модуль з нейропсихології

В онлайн-курсі для вчителів початкової школи відкрився четвертий модуль “Нейропсихологія в освітньому середовищі”.

Про це повідомила студія онлайн-освіти “EdEra”.

“Разом з експерткою Катериною Сумарєвою, ви розглянете що саме впливає на розвиток мозку дитини, чому в дітей виникають труднощі в навчанні та найголовніше  як їх усувати. А продемонстровані у відео вправи посприяють вдосконаленню мозкової діяльності у дітей і підвищенню результативості під час навчання”, – пояснюють розробники курсу.

Фрагмент навчального відео “Вправи для концентрації уваги”

На онлайн-курсі для вчителів початкової школи відкрито навчальний модуль з нейропсихології! Разом з експерткою Катериною Сумарєвою, ви розглянете, що саме впливає на розвиток мозку дитини, чому в дітей виникають труднощі в навчанні та найголовніше - як їх усувати. А продемонстровані у відео вправи посприяють вдосконаленню мозкової діяльності у дітей і підвищенню результативості під час навчання. Зацікавили? Тоді чекаємо на платформі ;)Матеріали з нейропсихології стануть в нагоді не тільки вчителям, але й батькам та будь-кому, хто працює з дітьми. Нагадуємо, що матеріали модулів 1-3 залишаються доступними на платформі. Зареєструватися на курс можна прямо зараз безкоштовно і без обмежень за посиланням: ed-era.com/nusЦікавого і продуктивного навчання! А до поста пркріпляємо невеличкий фрагмент лекції про вправи для концентрації уваги дитини 🙂 _Дистанційний курс “Онлайн-курс для вчителів початкової школи” розроблено в межах співпраці Міністерства освіти і науки України, студії онлайн-освіти EdEra, громадської спілки “Освіторія” та партнерів.

Gepostet von EdEra am Dienstag, 24. April 2018

У студії онлайн-освіти також зазначають, що цей модуль може стати в пригоді не лише педагогам, а й батькам. Пройти курс безкоштовно може будь-хто охочий.

Нагадаємо, 30 січня презентували онлайн-курсу для вчителів початкової школи.

Відомо, як пройти дистанційний курс вчителям НУШ без доступу до інтернету і що кожен сертифікат про проходження дистанційного курсу матиме унікальний ключ, який дозволить перевірити його справжність.

Окрім того, МОН написало лист-роз’яснення щодо цього курсу.

Фото: скріншот відео з онлайн-курсу для вчителів НУШ


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення