Напишіть нам

Всі теми

11 Грудня 2018

Усі школи отримають книжки-порадники про реформу НУШ

Педагоги отримають методичні рекомендації “Нова українська школа: порадник для вчителя”, які допоможуть краще розуміти освітню реформу.

Про це повідомили на сайті МОН.

Методичні рекомендації також дадуть орієнтири для впровадження нового Держстандарту початкової освіти. У співпраці Міністерство освіти і науки та Міністерство інформполітики надрукували 31 559 примірників рекомендацій.

“Ця книга – “Нова українська школа: порадник для вчителя” – містить конкретні рекомендації вчителю щодо особливостей розвитку дітей раннього шкільного віку, як організувати освітнє середовище в класі, як співпрацювати з батьками і аж до тематичного планування. Методичні рекомендації будуть корисними для кожного педагога, що навчає дітей у початковий школі, допоможуть йому впевненіше почуватися під час впровадження реформи”, – зазначила міністерка освіти і науки Лілія Гриневич.

Примірники методичних рекомендацій має отримати кожна шкільна бібліотека. Там ними зможуть користуватися всі вчителі початкової школи.

На звороті книжки також є QR-код, через який порадник може завантажити кожен охочий, зокрема вчитель, для користування поза школою. Знайти посібник можна й на сайті МОН за цим посиланням, або ж дивіться документ нижче.

20-11-2018rekviz

Розвозитимуть книжки в другій половині грудня, а на початку 2019-го. обіцяють в МОН, вони будуть у всіх школах України.

Фото: МОН


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення