Напишіть нам

Всі теми

3 Вересня 2019

Український учень здобув “бронзу” на олімпіаді з географії в Кореї

Українські учні здобули бронзову медаль та відзнаки журі на Міжнародній олімпіаді з географії (IESO 2019), яка відбулася в Республіці Корея.

Про це повідомили на сайті Інституту модернізації змісту освіти.

Участь у змаганнях брали школярі із 43 країн. Учень Якушинецького ліцею Вінницької області Андрій Марценюк здобув бронзову медаль. Також він отримав срібний сертифікат за підготовку презентації (постера) з питань науки про Землю.

Окрім того, учениця київської спеціалізованої школи №17 Дарина Воронцова отримала бронзовий сертифікат з Міжнародного польового дослідження.

В українські команді також були Іван Феняк зі Львова та Анастасія Заячук з Чернівців.

Керівник команди – головний спеціаліст Міністерства освіти і науки Роман Гладковський. Науковий керівник – доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат географічних наук Юліан Брайчевський.

Нагадаємо, цьогоріч українські команди школярів здобули 4 медалі на міжнародній олімпіаді з фізики, 6 медалей на олімпіаді з математики в Британії, 3 медалі на міжнародній олімпіаді з біології, 3 медалі на міжнародному науковому конкурсі в Китаї, 4 медалі на олімпіаді з хімії у Франції, 4 медалі на олімпіаді з інформатики в Азербайджані та 5 медалей на міжнародній олімпіаді з астрономії та астрофізики.

Також український учень здобув срібну медаль на Олімпіаді геніїв у США.

Фото: сайт ІМЗО

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення