Напишіть нам

Всі теми

3 Грудня 2019

Учителів запрошують на ресурсну зустріч зі створення колажу для роботи в класі

ГО “Смарт освіта” запрошує вчителів на ресурсну зустріч з дитячою психологинею, експерткою з психології видавництва “Час Майстрів” Ларисою Чернокрилюк.

Зареєструватись можна за цим посиланням.

Тема зустрічі – “Створення колажу як інструмент психологічної роботи вчителя”.

Чернокрилюк пропонує ознайомитись з методикою створення колажу та побачити потенціал його застосування у роботі вчителя. Як для себе (для самоаналізу, самопізнання і навіть самодопомоги), так і щоб зрозуміти численні варіанти застосування цієї методики у роботі в класі (або навіть з батьками і колегами).

Учасники зрозуміють можливості та обмеження цієї методики, а також основні правила застосування та побудують алгоритм створення колажу на прикладі одного з його типів.

Під час ресурсної зустрічі кожен учасник зможе зробити та проаналізувати свій колаж і забрати його з собою. Оволодіння практикою створення та аналізу колажу може стати потужним інструментом змін у вашому житті і допомогти у вашій роботі з учнями, – зазначає Чернокрилюк.

Зустріч відбудеться у Києві 9 грудня о 16:00. Точну адресу повідомлять учасникам, які отримають підтвердження реєстрації.

Вхід безкоштовний тільки за умови підтвердження реєстрації. Учасниками зустрічі можуть бути лише вчителі державних (комунальних) шкіл будь-яких класів.

Нагадаємо, сімейний та дитячий психолог Світлана Ройз та ГО “Смарт освіта” розширюють формат зустрічей з освітянами.

Зокрема, до проєкту долучились 6 колег Ройз, на зустрічах з якими вчителі зможуть отримати знання та підтримку в кінезіології, арт-терапії, тілесній терапії. Уже відбулись зустріч із нейропсихологом і кінезіологом Інною Засобою та психотерапевткою, кандидаткою медичних наук Жанною Пархоменко.

“Нова українська школа”

Фото: FB/Larysa Chernokryliuk

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення