Напишіть нам

Всі теми

16 Жовтня 2019

Учителів всіх класів запрошують на ресурсні зустрічі зі Світланою Ройз

ГО “Смарт освіта” спільно з Департаментом освіти і науки Києва розпочали реєстрацію на ресурсну зустріч учителів усіх класів із сімейним та дитячим психологом Світланою Ройз.

Перша зустріч нового сезону відбудеться у Києві 28 жовтнязареєструватись можна за цим посиланням.

Тема – “Ігротерапія для учнів різного віку”.

“Ми вирішили повторити зустріч минулого сезону, на яку багато хто не зміг потрапити. Гра – легкий спосіб, створення безпечного, спільного для всіх простору, спосіб трансформації тривоги, страху, агресії, включення уваги.

Ігротерапія важлива нам і як засіб для діагностики та профілактики булінгу. Даватимемо тільки практичне“, – зазначила Ройз.

Учасниками події можуть бути тільки вчителі державних (комунальних) шкіл будь-яких класів. Максимальна кількість учасників – 60.

Точний час та адресу проведення події надішлють учасникам, які отримають підтвердження реєстрації.

Окрім того, подальші зустрічі відбуватимуться в оновленому форматі. Світлана Ройз розповість деталі на зустрічі з ігротерапії.

Нагадаємо, ресурсні зустрічі із Світланою Ройз відбувались раз на місяць. Їхніми темами були: професійне вигорання та відсутність ресурсу для роботи, кордони і вміння казати “ні”, баланс між роботою і особистим життям, техніки самотерапії для роботи із собою в різних станах, ігротерапія на допомогу вчителю та як підтримати учня під час підготовки до іспитів.

Фото: FB/Світлана Ройз

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення