Напишіть нам

Всі теми

15 Вересня 2017

У жовтні ропочнеться конкурс “Учитель року”

З 1 жовтня розпочинається реєстрація на конкурс “Учитель року-2018”. Цей конкурс має виявити вчителів, які готові реформувати освіту.

Про це йшлося під час засідання центрального оргкомітету конкурсу, передає прес-служба МОН.

Повідомляється, що переможці змагання отримають звання “Заслужений вчитель України” та грошові винагороди. Лауреати конкурсу отримають грамоти від Кабміну та ВРУ.

“Конкурс є важливим для нас, оскільки він відбуватиметься в передстартовий рік для реформи Нова українська школа. Ми розуміємо, що зміни в школі відбудуться тоді, коли зміниться учитель, і цей конкурс має допомогти нам виявити проактивних педагогів, тих, хто готовий до змін уже зараз”, – наголосив заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей.

Цьогоріч змагання вчителі будуть магатись у чотирьох номінаціях: “Українська мова та література”, “Фізика”, “Німецька мова” та “Фізична культура”.

В умова конкурсу зазначено, що основні фахові змагання вчителів відбуватимуться публічно.

Посилання на реєстраційну форму буде розміщено на сторінці МОН 1 жовтня.  Сама реєстрація триватиме до 22 жовтня 2017 року.

У фіналі конкурсу вчителі представлять коротке відеорезюме - мінірозповідь про досвід роботи в школі та унікальні напрацювання. Також освітяни продемонструють майстерність у конкурсі “Методичний практикум”.

Завершальні змагання відбудуться в чотирьох областях: Рівненській, Івано-Франківській, Запорізькій та Волинській.

Перебіг заключного туру, відеозаписи конкурсних випробувань, оціночні відомості можна буде переглянути на сторінці конкурсу.

“Фото: автор – Syda_Productions, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення