Напишіть нам

Всі теми

28 Липня 2017

У Києві на Осокорках побудують сучасну школу

У Києві на Осокорках розпочнеться будівництво загальноосвітньої школи нового покоління.

Про це повідомила заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, передає прес-служба Департаменту освіти і науки КМДА.

Повідомляється, що школа зможе прийняти 1080 учнів. У ній буде найсучасніше оснащення, планування приміщень із системою “розумний дім” та енергоощадними технологіями.

“Незабаром на ділянці колишнього недобуду, який ми отримали в спадок від старих чиновників, планується розпочати будівництво першого енергонезалежного комунального закладу. Очікується, що цей заклад нового покоління не лише облаштують енергоощадними технологіями, а й його буде повністю забезпечено найсучаснішим устаткуванням для навчання, “розумним” плануванням. Особливу увагу приділяється і питанню безпеки. Ми прагнемо, щоб ця школа стала високим стартом для наступних міських проектів”, – розповіла Ганна Старостенко.

За її словами, згідно з розпорядженням КМДА №22, замовником будівництва є КП “Житлоінвестбуд-УКБ”. Наразі проектно-кошторисна документація перебуває на державній експертизі.

“За проектом, передбачено будівництво чотирьохповерхового закладу з басейнами для плавання і навчання плаванню, бібліотекою, їдальнею, виробничо-навчальними класами. На всіх поверхах і в приміщеннях передбачений доступ осіб із обмеженими фізичними можливостями”, – повідомила заступниця голови КМДА.

У Києві на Осокорках побудують сучасну школу

З устаткування у школі будуть комп’ютери, інтерактивні дошки, лінгафонні системи тощо, а також енергоефективне обладнання та LED-освітлення.

Окрім того, проект передбачає внутрішнє та зовнішнє відеоспостереження, охоронну сигналізацію, систему керування доступом, системи протипожежного захисту.


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення