Напишіть нам

Всі теми

4 Червня 2018

У курсі з інклюзії для вчителів 1-4 класів відкрили другий модуль

В онлайн-курсі з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів відкрився другий модуль “Організація інклюзивної освіти в Україні”.

Про це ГО “Смарт освіта”, яка розробляє курс, повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, вже доступна перша лекція модуля – “Побудова інклюзивного середовища”. Проте перш ніж перейти до перегляду лекції, потрібно пройти ввідне опитування.

Організатори повідомляють, що воно не вплине на результати навчання, відображені в сертифікаті, і потрібне для внтурішнього вимірювання ефективності курсу.

Нагадаємо, що курс щодо ікнлюзивного навчання в початковій школі створено ГО “Смарт освіта” у партнерстві зі студією онлайн-совіти EdEra. Цей курс не є обов’язковим для вчителів, проте розробники зазначали, що він буде доречним для вчителів, які працюватимуть в інклюзивних класах або цікавляться цією темою. Зареєструватися можна за цим посиланням.

Цей запуск курсу – пілотний. Це означає, що під час пілотування організатори сподіваються отримати зворотний зв’язок від учасників про якість курсу. Для цього вони отримають спеціальну форму для заповнення.

Курс представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Фото: автор – Wavebreakmedia, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.