Напишіть нам

Всі теми

9 Липня 2020

Шкарлет каже, що не просив змінювати новину про своє призначення на сайті МОН

Т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет каже, що новину на сайті міністерства про його призначення виправили без його прохання.

Про це він сказав в інтерв’ю “Радіо Свободі”.

Я цього не робив, повірте, – запевнив Шкарлет.

На уточнення, чи він не просив когось це зробити, очільник МОН відповів: “Я точно не робив, є в міністерстві пресслужба, є помічники”.

Він також переконує, що навіть не читав самої новини. Проте одразу ж після цього звинувачує пресслужбу МОН, вказуючи посилання на джерела у тексті:

“Ви, знаєте, я навіть не читав цю інформацію. Не читав. Але коли пишуть… Умовно кажучи, там зазначалося, наскільки я пригадую, “інформація про в.о. міністра взята з матеріалів Чернігівського національного технологічного університету” (в кінці новини зазначено “Біографію сформовано за інформацією з сайту  НУ “Чернігівська політехніка”, – ред.). То це себе міністерство і пресслужба трошки сплюндрували.

Ви мене вибачте, будь ласка, але показати, що ви взяли інформацію про т.в.о. міністра з джерел (ну це я так вважаю) не з своїх… Не взяли автобіографію, не взяли особову справу, а взяли з якихось джерел! Ну то що це, професійно? Це моя приватна думка”.

Нагадаємо, що на сайті МОН відкорегували новину про призначення Шкарлета т.в.о. міністра освіти і науки. Із заголовку та тексту новини прибрали згадки про те, що для цього уряд створив ще одну посаду заступника міністра.

Ілюстрація: скріншот зі сайту МОН до того, як новину відкорегували.

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення