Напишіть нам

Всі теми

8 Жовтня 2019

Сертифікація: вчителі отримали запрошення на тестування компетентностей

Вчителі, які беруть участь в пілотній сертифікації, отримали запрошення на незалежне тестування професійних компетентностей.

Про це повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, який проводитиме тестування.

Оцінювання відбудеться 31 жовтня. Адреса проведення тестування зазначена у листі-виклику, який розміщено в кабінетах учасників сертифікації. Учасникам потрібно самостійно роздрукувати лист-виклик.

Допуск до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Для входу до пункту тестування учасник сертифікації повинен мати паспорт (або інший документ, що посвідчує особу) та лист-виклик.

Нагадаємо, цього року участь у сертифікації візьмуть 859 вчителів початкових класів. Педагоги, які успішно пройдуть сертифікацію, отримають 20% надбавку до зарплатні. Інформація про проходження сертифікації поки що буде закритою.

Незалежне тестування вчителів під час сертифікації складатиметься зі 100 завдань. Також затверджені методика та форма експертного оцінювання.

Окрім того, у Держслужбі якості освіти розповіли, як відбуватиметься експертне оцінювання та хто його проводитиме. Також затверджені форма анкети самооцінювання та методичні рекомендації, як створювати електронне портфоліо.

Читайте також “Першопрохідці: що кажуть про сертифікацію вчительки з Львівщини” та “Як я пройшла перший етап сертифікації – досвід учительки пілотного класу НУШ”

Ілюстрація: УЦОЯО

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення