Напишіть нам

Всі теми

27 Грудня 2017

Призер міжнародної олімпіади таки отримає президентську стипендію

Бронзовий призер міжнародної олімпіади з астрономії та астрофізики Павло Кашко таки отримає президентську стипендію.

Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей, передає “Освіторія”.

За словами Хобзея, списки претендентів на отримання президентської стипендії формувались за результатами Всеукраїнської шкільної олімпіади

Він тоді показав не найкращий результат, було багато учнів, хто виступив краще за нього”, – сказав заступник міністра.

Коли піднялася все ця буча, ми підняли документи і розібралися в ситуації. Ми внесемо на колегію МОН подання, щоб його також нагородили президентською стипендію, але у якості винятку”, – додав Хобзей.

Водночас член колегії МОН Сергій Горбачов попросив вибачення у Павла через ситуацію зі стипендією.

Це – сором, який пропоную не тільки негайно виправити, але й надати офіційні вибачення від імені колегії МОН“, – написав Горбачов.

МОН оприлюднило свою позицію на фейсбук-сторінці. У повідомленні йдеться, що Павло має повне право на отримання стипендії Президента України. Відповідне рішення буде винесено на наступне засідання Колегії МОН. Також у міністерстві визнають, що процедура проведення олімпіад має багато обмежень та бюрократичних умовностей, які потребують унормування, аби надалі такі випадки не ставалися.

Нагадаємо, 26 грудня Павло Кашко отримав відповідь на запит до МОН, що його не можуть включити у списки претендентів на отримання президентської стипендії, оскільки не було наказу про його участь в міжнародній олімпіаді.

Фото: FB-сторінка Павла Кашка


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення