Напишіть нам

Всі теми

17 Березня 2020

Пройдіть опитування щодо проблем впровадження інклюзивного навчання у школах (ОНОВЛЕНО)

ОНОВЛЕННЯ. Ми дуже вдячні всім, хто заповнив анкету. Втім, через велику кількість учасників опитування змушені перенести дедлайн на 20 березня, щоб мати змогу опрацювати всі відповіді.

Сайт “Нова українська школа” проводить опитування щодо проблем впровадження інклюзивного навчання у школах.

Пройти його можна до 20 березня включно за цим посиланням.

Опитування розраховане на всіх, хто стикається з інклюзивним навчанням: батьків, педагогів, представників ІРЦ, освітніх управлінців тощо.

Його мета – з’ясувати вузькі місця у впровадженні інклюзивного навчання, щоб журналісти сайту НУШ могли присвятити більше часу висвітленню саме цих проблем, а МОН – їх вирішенню.

Впродовж півтора року ми пишемо про найкращі практики інклюзивного навчання, готуємо експертні коментарі з різних тем та виявляємо проблеми у впровадженні інклюзії на місцях через форми зворотного зв’язку та під час поїздок у регіони.

Сайт НУШ тісно співпрацює з Міністерством освіти і науки. Для нас та для МОН важливо розуміти реальний стан впровадження інклюзивного навчання на місцях, а також проблеми, з якими ви стикаєтесь. Саме тому ми розробили цей опитувальник.

Опитування займе у вас 15-20 хвилин.

Дивіться також наші матеріали рубрики “Інклюзія”.

“Нова українська школа”

Фото: автор – AndreyPopov, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.