Напишіть нам

Всі теми

18 Листопада 2019

PISA-2018: Результати міжнародного освітнього дослідження в Україні представлять 3 грудня

3 грудня презентують результати міжнародного дослідження освіти PISA, в якому Україна вперше взяла участь.

Про це повідомила заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко під час презентації “Ресурси PISA для сучасного вчителя – відповідального професіонала”.

3 грудня у Клубі Кабінету Міністрів ми будемо презентувати результати PISA-2018 для України. Матимемо суперспікерів зі всього світу, які розкажуть, чому PISA важлива і як використовувати ці результати під час формування політик”, – анонсувала Вакуленко.

Вона також анонсувала конференцію “Освітні оцінювання: здобутки й виклики на шляху до забезпечення якості освіти”, яка відбудеться 4-5 грудня. На ній обговорюватимуть, що потрібно для покращення якості освіти.

Нагадаємо, у 2018 році Україна вперше брала участь в дослідженні якості освіти PISA. Під час основного етапу в тестуваннях взяли участь 6334 українці. Тестування складали 15-річні підлітки, які навчались у школах, ліцеях, гімназіях, професійно-технічних закладах, коледжах тощо.

Читайте також “Дослідження PISA – це картинка, за якою не можна оцінити розвиток освіти в Україні – інтерв’ю з Вадимом Карандієм”

24 липня Український центр оцінювання якості освіти, ГО “Смарт освіта”, офіс UNICEF в Україні, МФ “Відродження” та інші освітні організації підписали меморандум щодо реалізації Дорожньої карти PISA.

“Нова українська школа”

Ілюстрація: сайт PISA Україна

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення