Напишіть нам

Всі теми

29 Липня 2020

Новий очільник ІМЗО: Табачника як професіонала я поважаю

Нещодавно призначений виконувачем обов’язки директора Інституту модернізації змісту освіти Євген Баженков заявив, що поважає як професіонала міністра уряду часів Януковича Дмитра Табачника.

Про це він сказав в ефірі Громадського радіо.

На запитання, як він ставиться до Дмитра Табачника як до професіонала, Баженков відповів: “Як до професіонала я ставлюся до нього з повагою”.

Він також прокоментував свою роботу в міністерстві, яке очолював Табачник:

“Дійсно, я працював у міністерстві за часів Табачника, але хочу нагадати, що міністерство тоді називалось так – Міністерство освіти і науки, молоді та спорту. У 2011 році я був директором департаменту, відповідав за координацію центральних органів виконавчої влади, які були в підпорядкуванні міністерства.

Я не мав відношення до освітянської політики, я займався координацією цих міністерств. Я працював до Табачника і після Табачника, тому вважаю закиди безпідставними.

На запитання про причини свого призначення без відповідного досвіду координації освітньої політики він відповів так:

“Думаю, мене призначили через те, що я не мав відношення саме до цієї інституції, де у багатьох є свої інтереси. Також я поділяю політику, яку реалізує міністерство освіти і науки”.

Нагадаємо, очільником ІМЗО став Євген Баженков, який раніше фігурував у скандалі про розкрадання майна Фонду соціального страхування та працював в МОН за Табачника.

Фото: spartak.org.ua

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення