Напишіть нам

Всі теми

11 Грудня 2019

На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр

Для Сколівського району Львівської області придбали мобільний інклюзивно-ресурсний центр.

Це перший в регіоні подібний центр, повідомили на сайті ЛОДА.

Як зазначають в адміністрації, автомобіль обладнаний усіма необхідними корекційно-розвивальними технологіями та інструментами, як і традиційні інклюзивно-ресурсні центри.

Мобільність центру дозволить фахівцям ІРЦ працювати та надавати допомогу діткам, які не мають змоги добиратися до навчальних закладів.

Вартість спецавтомобіля – 1,55 мільйона гривень, з яких 155 тисяч – кошти місцевого бюджету, а решта – з державного.

Ми будемо виїжджати на місце відповідно до потреб дітей. Дитина заходитиме в авто і ми вже працюватимемо індивідуально з кожним. Наше завдання – це комплексна оцінка дитини, ми вивчаємо її, дивимось слабкі і сильні сторони, формуємо комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини і відповідно до того плануємо корекційно-розвиткову роботу”, – розповіла директорка Сколівського ІРЦ Наталія Диміцька.

На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр

Зараз на Львівщині створені 28 інклюзивно-ресурсних центрів.

Дивіться також “Портал інклюзивної освіти: як батькам подати заяву до ІРЦ онлайн і не тільки (КАРТА ІРЦ)”

Усі фото: ЛОДА

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.