Напишіть нам

Всі теми

7 Вересня 2018

На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів

У Першотравенську Дніпропетровської області відкрили школу робототехніки для учнів від 7 до 15 років, в якій зможуть займатись діти з інвалідністю.

Про це повідомили на сайті МОН.

У закладі облаштували навчальний клас та лабораторію, де діти виготовлятимуть роботів. Біля кожного робочого місця є бокс з окремими деталями. Учні зможуть виготовити робота з допомогою лазерного станка, спланувавши його на спеціальній комп’ютерній програмі.

https://mon.gov.ua/ua/news/dlya-shkolyariv-dnipropetrovshini-vidkrili-suchasnu-shkolu-robototehniki На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів

Також тут є місця для інженерів-початківців, на кожному з яких: паяльні станції, молотки, електролобзики, термоклейові пістолети, силіконові килимки для паяння та збирання деталей. Допомагатимуть дітям викладачі.

Заклад облаштували на першому поверсі Першотравенського центру дитячої творчості. Його зможуть відвідувати й діти з інвалідністю, для яких тут обладнали спеціальні робочі місця. Школа розрахована на навчання восьми груп – тобто близько 100 учнів.

Усі фото: зі сайту МОН


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.