Напишіть нам

Всі теми

22 Липня 2020

МОН шукає спеціалістів у Команду підтримки реформ

Міністерство освіти і науки відкрило дві вакансії в Команді підтримки реформ професійної (професійно-технічної) освіти та реалізації концепції Нової української школи.

Документи можна подавати до 5 серпня включно, повідомили а сайті МОН.

Посади передбачають повну зайнятість і присутність у робочий час в офісі в Києві.

Відкриті такі позиції:

Необхідно подати англійською мовою такі документи:

  • Аплікаційну форма;
  • CV;
  • Щонайменше одну професійну рекомендацію англійською чи українською мовою з перекладом англійською.

Чинні державні службовці чи особи, які звільнились із посади державної служби менш, ніж за шість місяців до моменту подачі документів на роботу в команді, до конкурсу не допускаються.

Довідка

Команда підтримки реформ (англійською Reform Support Team – RST) Міністерства освіти і науки – це група українських фахівців, які не є державними службовцями. Їхня робота на тимчасовій основі фінансується донорами. Ці фахівці надають цільову підтримку Міністерству в розробленні та реалізації пріоритетних реформ. Консультанти RST надають допомогу під час розроблення та реалізації пріоритетних стратегій та програм реформування у відповідній сфері, одночасно зміцнюючи зв’язки та партнерство між пріоритетами Міністерства та підтримкою донорів.

Робота Команди підтримки реформ при МОН здійснюватиметься за рахунок коштів Мультидонорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України, який адмініструється Європейським Банком Реконструкції та Розвитку. Контриб’юторами цього фонду є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз – найбільший донор.

Фото: автор – pressmaster, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення