Напишіть нам

Всі теми

28 Травня 2019

МОН розробило порядок моніторингу якості освіти

Міністерство освіти і науки винесло на громадське обговорення проект порядку моніторингу якості освіти.

Про це повідомили на сайті МОН.

“Документ сприятиме забезпеченню якості проведення моніторингових досліджень, розширенню кола суб’єктів моніторингу діяльності, розмежуванню повноважень між органами влади, державними установами, представниками громадськості у сфері координації його здійснення”, – пояснюють у міністерстві.

Порядок має визначати види, форми та методи проведення моніторингових досліджень, а також особливості процедури підготовки та проведення моніторингу якості освіти.

Переглянути проект можна у документі нижче.

Проект порядку моніторингу якості освіти

Завантажити документ можна за цим посиланням.

Зауваження та пропозиції можна надсилати до 25 червня в письмовому вигляді та електронною поштою за адресою: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135; e-mail: linnyk@mon.gov.ua.

Нагадаємо, моніторинг випускників початкової школи показав, що на формування математичної та читацької компетентностей найбільше впливають типи місцевості та школи.

Дослідження також показало, що понад 15% четвертокласників стикались з фізичним насильством кілька разів на місяць.

Читайте також аналіз різних частин звіту дослідження: “Про що свідчать деякі результати моніторингового дослідження з математики”“Деякі результати моніторингового дослідження з читацької компетентності”, “Вплив освітнього контексту на якість початкової освіти” та “Булінг у початковій школі”.

Фото: автор – ArturVerkhovetskiy, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення