Напишіть нам

Всі теми

2 Березня 2018

МОН рекомендує призупинити навчання до 7 березня

Міністерство освіти і науки рекомендує усім закладам освіти, які підпорядковуються місцевим органам самоврядування, призупинити навчання до 7 березня.

Це рішення МОН ухвалило, опираючись на рішення Кризового комітету при Міненерговугілля про подолання кризової ситуації, передає прес-служба відомства.

Кризовий комітет вирішив “зупинити роботу дошкільних закладів, шкіл та вищих навчальних закладів на період кризової ситуації рівня надзвичайної ситуації“.

Період надзвичайної ситуації триватиме з 2 до 6 березня.

Беручи до уваги рішення Кризового комітету, Міністерство освіти і науки України рекомендувало всім закладам вищої освіти та всім іншим закладам освіти, що перебувають у сфері управління місцевих органів самоврядування, призупинити роботу з 2 до 7 березня включно“, – йдеться у повідомленні.

У МОН наголошують, що рекомендації стосуються також закладів професійно-технічної освіти, про які не згадано у рішенні Кризового комітету.

Видовження періоду, протягом якого рекомендовано призупинити навчання на один день, також пов’язано з тим, що у випадку виходу учнів та студентів сьомого числа на навчання, вони змушені будуть перебувати в недостатньо прогрітих приміщеннях. Однак протягом святкових та вихідних днів буде достатньо часу, щоб забезпечити належні умови для навчання“, – пояснили у відомстві.

Завантажити документ можна за цим посиланням.

Окрім того, у МОН звернули увагу, що заклади вищої освіти самостійно ухвалюють рішення про призупинення навчання. Такі ж рішення може ухвалити й місцева влада, під чиїм управлінням є інші заклади освіти.

Фото: Unsplash


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення