Напишіть нам

Всі теми

23 Листопада 2018

МОН хоче змінити положення про індивідуальну форму навчання в школах

Міністерство освіти і науки винесло на обговорення зміни до положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Відповідний проект наказу опублікували на сайті МОН.

“Проект наказу розроблено з метою встановлення єдиних підходів до врегулювання порядку здобуття загальної середньої освіти за індивідуальною формою відповідно до Закону України “Про освіту”, – зазначили в міністерстві.

Проект наказу визначає особливості здобуття освіти за екстернатною (екстернат), сімейною (домашньою) формами та педагогічним патронажем.

Також проект передбачає створення умов для впровадження нових форм здобуття загальної середньої освіти сімейної (домашньої) форми та педагогічного патронажу.

Ознайомитись із запропонованими змінами повністю можна у документі нижче.

Завантажити документ можна за цим посиланням.

Зауваження та пропозиції можна надсилати до 10 грудня на linnyk@mon.gov.ua (Ліннік Олена Олегівна), storchak@mon.gov.ua (Сторчак Ніна Анатоліївна) або за адресою: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135.

Нагадаємо, МОН дозволить учням навчатись за дистанційною і мережевою формами.

Фото: Pixabay


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.