Напишіть нам

Всі теми

31 Жовтня 2017

Київська мала академія наук презентувала систему дистанційного навчання

Київська мала академія наук презентувала систему дистанційного навчання, яка наразі працює в тестовому режимі.

Про це повідомив Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Ця унікальна вітчизняна розробка використовує хмарні технології та ресурси найбільшого та найпотужнішого дата-центру України. Згідно із новим законом “Про освіту”, Київська мала академія наук отримала ще більшу свободу у виборі форм та методів навчання. Це дозволяє оперативно впроваджувати нові педагогічні рішення та методики Нової української школи, апробуючи їх для подальшого більш широкого використання у системі освіти“,  сказала заступниця директора КМАН Ірина Поліщук.

Система дозволяє створювати курси, має високу швидкодію та можливість розширення, забезпечує індивідуальний підхід до кожного учня та повний супровід учбового процесу в електронному вигляді тощо.

Розміщення системи в хмарі дозволяє мінімізувати потреби шкіл в апаратному забезпечені та витрати на доступ до інтернету тощо“,  зазначено у повідомленні.

Завдяки цій розробці доступ до навчання можуть отримати діти, чий стан здоров’я не дозволяє відвідувати школу. Також система може стати елементом інклюзивного навчання, що дасть змогу дітям з інвалідністю долучитися до дослідницько-експериментальної та наукової діяльності у КМАН.

Нагадаємо, Київська мала академія наук презентувала освітню платформу InTeLa Education, за допомогою якої столичні освітяни зможуть навчитися працювати з великими даними.

Фото: автор – Avi Richards, Unsplash


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення