Напишіть нам

Всі теми

6 Липня 2020

Історії успіху двох освітянок – дивіться документальні фільми

EdCamp Ukraine презентував два документальні фільми про амбасадорок антикорупційного проєкту USAID_ВзаємоДія.

Фільми можна переглянути на YouTube-каналі організації або нижче.

Історія перша. Алла Рябуха

Алла Рябуха (місто Глухів Сумської області) – нині очільниця управління Державної служби якості освіти в Сумській області, а до того – тривалий час вчителька економіки й правознавства та директорка однієї зі шкіл у Глухові Сумської області.

Під час своєї учительської та адміністративної діяльності їй не раз довелося, на жаль, безпосередньо зіткнутися і з академічною недоброчесністю, і з кормупованістю в освіті. Тому, дізнавшись на одній із подій EdCamp Ukraine про антикорупційні інструменти роботи з молоддю, одразу почала їх використовувати – аби зрощувати молоде покоління з нульовою терпимістю до корупції та підтримувати в цьому колег-педагогів.

Чому амбасадорка доброчесності пішла працювати в управління Державної служби якості освіти, як минають її дні і кого вона, зі щемом у серці, щохвилини чекає додому – дивіться у відео.

Історія друга. Людмила Хорькова

Людмила Хорькова (Кривий Ріг) – директорка і вчителька історії Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 114 м. Кривий Ріг. Один раз дізнавшись на EdCamp’і про антикорупційні інструменти роботи з молоддю, полюбила їх і знайшла купу способів, як використати, удосконалити й допомогти колегам у їх застосуванні.

Із чого починається й чим завершується робочий день амбасадорки доброчесності, хто годує її вечерею, як працюють антикорупційні лайфхаки та хто слухає шкільне радіо, коли освіта на карантині – про це в сюжеті.

Режисер фільмів – Павло Сусляков.

Нагадаємо, EdCamp Ukraine за підтримки USAID_ВзаємоДія шукає 16 освітян, які стануть тренерами з використання антикорупційних інструментів.

Також вчителі можуть долучитися до апробації антикорупційних інструментів.

Ілюстрація: кадр з фільму про Аллу Рябуху

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації “ЕдКемп Україна” і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення