Напишіть нам

Всі теми

6 Травня 2019

Гриневич: Про шкільну форму мають разом домовлятись батьки, вчителі та учні

Міністерка освіти і науки Лілія Гриневич вважає, що про шкільний дрес-код мають спільно домовлятись батьки, вчителі та учні.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу 1+1.

“Звичайно, що навчальне середовище зобов’язує до певного дрес-коду. Одяг не може бути таким самим, в якому ви, скажімо, йдете ввечері танцювати. Без сумніву, мають бути якісь правила, про які домовляться усі: вчителі, батьки та учні.

Наша ідея – це має бути вибір, злагоджений усім колективом школи. От ми домовляємося: або ми беремо форму, дивимося скільки це буде коштувати – наскільки це підйомно для кожної родини; або домовляємося про загальні речі – наприклад, світлий верх, темний низ і що спідниця має бути певної довжини”, – розповіла Гриневич.

Нагадаємо, громадське об’єднання “Батьків SOS” подало петицію на сайті президента про скасування указу, який, з позиції об’єднання,  дозволяє авторитарним директорам шкіл вимагати від батьків придбати форму певного зразка часто за завищеними цінами.

Поки петицію підтримали 3096 людей – для розгляду петиція має набрати 25 000 підписів. Для збору підписів залишилось 70 днів.

“Нова українська школа”

Фото: автор – stetsik, Depositphotos


29 Вересня 2020
10.52
29 Вересня 2020
Тест 10.00
25 Вересня 2020
Тестовая запись
23 Вересня 2020
Тест 14.52

Обговорення